MORPHOSIS RESTRUCTURE RINKINYS + KOSMETINĖ

Rinkinys pažestiems plaukams, kurį sudaro 250 ml šampūnas ir 250 ml kondicionierius + kosmetinė iš rafijos palmių lapų.

42.00

Morphosis rinkinys pažestiems plaukams, kurį sudaro 250 ml šampūnas ir 250 ml kondicionierius + kosmetinė iš rafijos palmių lapų.

Šampūnas:
– Atkuria, atgaivina plaukus iš vidaus
– Naudojimas: paskirstyti ant drėgnų plaukų, įmasažuoti ir nuskalauti.
– Ypatingai tinkamas naudoti po RESTRUCTURE procedūros.

Kondicionierius:
– Stiprina plauko struktūrą
– Naudojimas: paskirstyti per visą plaukų ilgį ir galiukus lengvai masažuojant (arba šukuojant), po kelių minučių nuskalauti.
– Ypatingai tinkamas naudoti po RESTRUCTURE procedūros.

Rinkinys labai tinkamas drėgmę ir elastingumą praradusiems plaukams, tai dažniausiai atsitinka po cheminių procedūrų, ilgalaikių tiesinimų, šaknų ir plaukų balinimo. Cheminiai procesai, išstumia iš plauko drėgmę, šių priemonių visos sudedamosios dalys subalansuotos taip, kad atstatytų drėgmės trūkumą, plaukai taptų minkšti ir elastingi.

Produktų sudėtis: 🍃100% Veganiški 🍃0% Gliuteno 🍃0% SLES ir SLS 🍃0% Parabenų 🍃0% Dirbtinių dažiklių

Aktyvieji ingredientai:
– Fermentuotas ryžių ekstraktas yra populiarus ingredientas kosmetikoje,  dėl savo naudingų savybių odai ir plaukams. Fermentacijos proceso metu ryžiai išskiria vertingas medžiagas, kurios padeda išlaikyti odos ir plaukų drėgmę. Fermentuotas ryžių ekstraktas gali padėti plaukams išlikti elastingiems ir švelniems. Plaukų produktuose fermentuotas ryžių ekstraktas padeda stiprinti plaukų struktūrą, suteikia jiems blizgesio ir švelnumo. Taip pat jis gali skatinti plaukų augimą ir pagerinti galvos odos būklę.

– Veganiškas kolagenas yra alternatyva tradiciniam gyvūninės kilmės kolagenui, kuris naudojamas odos, plaukų, nagų ir sąnarių priežiūros produktuose. Skirtingai nei tradicinis kolagenas, kuris gaunamas iš gyvūnų (dažniausiai karvių, kiaulių ar žuvų), veganiškas kolagenas yra sukuriamas naudojant augalinius arba biotechnologinius metodus. Veganiško kolageno sudėtyje dažnai yra ingredientų, kurie skatina natūralią kolageno gamybą organizme, pavyzdžiui, vitaminas C, biotinas, hialurono rūgštis ir amino rūgštys iš augalų.

– Peptidai ir aminų rūgštys –  jie yra svarbūs ingredientai plaukų kosmetikoje, nes jie gali ženkliai pagerinti plaukų sveikatą, stiprumą ir išvaizdą. Padeda atstatyti, stiprinti ir apsaugoti plaukus. Jie suteikia plaukams drėgmės, elastingumo ir stiprumo, todėl plaukai atrodo sveiki, blizgūs ir atsparūs žalingiems aplinkos veiksniams.

– Hialurono rūgštis. Hialuronas yra natūrali medžiaga, kuri organizme veikia kaip drėkiklis, padėdamas išlaikyti drėgmę audiniuose. Plaukų kosmetikoje hialuronas tampa vis populiaresnis dėl savo naudos plaukams ir galvos odai. Štai keletas pagrindinių hialurono privalumų plaukų priežiūros produktuose:

  • Intensyvi drėgmė: Hialuronas padeda pritraukti ir išlaikyti drėgmę, todėl plaukai tampa minkštesni, glotnesni ir sveikesni. Tai ypač svarbu sausiems ar pažeistiems plaukams, kurie dažnai kenčia nuo drėgmės trūkumo.
  • Elastingumo gerinimas: Naudojant hialurono pagrindu sukurtus produktus, plaukai tampa elastingesni, mažiau lūžinėja ir atrodo stipresni. Tai padeda išvengti plaukų pažeidimų, kurie atsiranda dėl kasdienio formavimo ar išorinių veiksnių, tokių kaip saulė ar tarša.
  • Plaukų struktūros gerinimas: Hialuronas padeda išlyginti plauko kutikulę (išorinį sluoksnį), todėl plaukai tampa glotnesni, blizgesni ir lengviau šukuojami. Tai taip pat padeda sumažinti plaukų šiaušimąsi.
  • Galvos odos drėkinimas: Hialuronas ne tik teigiamai veikia plaukus, bet ir galvos odą, suteikdamas jai reikalingą drėgmę ir padėdamas išvengti sausumo, pleiskanojimo ar sudirgimų.
  • Plaukų apimties didinimas: Kadangi hialuronas geba išlaikyti drėgmę, jis gali suteikti plaukams daugiau apimties ir tankumo, ypač jei plaukai yra ploni arba linkę į lūžimą.
  • Naudojant hialurono pagrindu sukurtus šampūnus, kondicionierius ar kaukes, galima pastebimai pagerinti plaukų būklę. Tai yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia išlaikyti sveikus, stiprius ir spindinčius plaukus.

Aromatas: švelnus rožių, raudonųjų vaisių. persipynęs su medienos ir saldžiomis natomis.

 

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “MORPHOSIS RESTRUCTURE RINKINYS + KOSMETINĖ”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *