265 REVISHOCK ŠAMPŪNAS SU KERATINU

Glotnumo suteikiantis multivitamininis šampūnas.

1000 ml

1 pirkėjo atsiliepimas

17.00

Glotnumo suteikiantis multivitamininis šampūnas. Idealus produktas ypač pažeistiems, chemiškai apdorotiems ir išblukusiems (balintiems, šviesintiems) plaukams. Švelniai plauna, maitina ir drėkina plaukus. Geriausiam rezultatui užtikrinti naudokite „REVISHOCK+THERAPY“ kaukę ir „REVISHOCK+THERAPY (SERUM + ACTIVATOR)“ rinkinį.

Naudojimas: paskirstyti ant drėgnų plaukų, įmasažuoti ir nuskalauti.

Aktyvieji ingredientai:

– Keratinas yra natūralus baltymas, esantis plaukuose, naguose ir odoje. Jis yra pagrindinė plaukų struktūrinė medžiaga ir labai svarbus sveikų plaukų palaikymui. Keratino nauda plaukams yra gerai žinoma ir plačiai pritaikoma plaukų priežiūros produktuose. Štai keletas pagrindinių keratino privalumų plaukams:

  • Atstatymas ir stiprinimas: Keratinas padeda atkurti pažeistą plaukų struktūrą, užpildydamas tuščias vietas plauko kutikulėje (išorinėje plauko dalyje). Tai padeda sustiprinti plaukus ir sumažinti jų lūžinėjimą bei skilinėjimą.
  • Glotninimas ir švelninimas: Keratinas gali padėti išlyginti plaukų paviršių, todėl plaukai tampa glotnūs ir švelnūs. Tai ypač naudinga tiems, kurie turi garbanotus ar nepaklusnius plaukus.
  • Apsauga nuo pažeidimų: Keratinas sukuria apsauginę plėvelę aplink plaukus, kuri padeda apsaugoti juos nuo aplinkos veiksnių, tokių kaip UV spinduliai, tarša ir šilumos poveikis (pvz., naudojant plaukų džiovintuvus, tiesinimo ar garbanojimo žnyples).
  • Drėgmės išlaikymas: Keratinas padeda plaukams išlaikyti drėgmę, todėl jie atrodo sveiki ir gyvybingi. Tai taip pat padeda išvengti plaukų sausumo ir trapumo.
  • Plaukų elastingumo gerinimas: Keratinas padidina plaukų elastingumą, todėl jie tampa mažiau linkę lūžti ar skilinėti. Tai padeda išlaikyti sveiką ir gyvybingą plaukų išvaizdą.
  • Plaukų apimties didinimas: Naudojant keratino turinčius produktus, plaukai gali atrodyti storesni ir pilnesni, nes keratinas užpildo plaukų struktūrą, suteikdamas jiems apimties.

– Augalų ekstraktai (vitaminų šaltinis) yra plačiai naudojami plaukų kosmetikoje dėl jų natūralių ir veiksmingų savybių. Šie ekstraktai gaunami iš įvairių augalų dalių, tokių kaip lapai, žiedai, šaknys ir sėklos, ir yra žinomi dėl savo gebėjimo pagerinti plaukų ir galvos odos būklę. Štai keletas pagrindinių augalų ekstraktų privalumų plaukų priežiūroje:

  • Drėkinimas: Daugelis augalų ekstraktų, pavyzdžiui, alavijas, medetkos ir ramunėlės, turi stiprias drėkinamąsias savybes. Jie padeda išlaikyti plaukų ir galvos odos drėgmės balansą, apsaugo nuo sausumo ir pleiskanojimo, bei suteikia plaukams švelnumo ir elastingumo.
  • Stiprinimas: Augalų ekstraktai, tokie kaip dilgėlė, rozmarinas ir šalavijas, stiprina plaukų šaknis, skatindami jų augimą ir mažindami plaukų slinkimą. Jie gali pagerinti plaukų folikulų būklę, todėl plaukai tampa stipresni ir mažiau linkę lūžinėti.
  • Apsauga: Augalų ekstraktai, turintys antioksidacinių savybių, kaip žalioji arbata, granatai ir vynuogių sėklos, apsaugo plaukus nuo žalingų aplinkos veiksnių, tokių kaip UV spinduliai, tarša ir laisvieji radikalai. Tai padeda išlaikyti plaukų spalvą ir apsaugo nuo pažeidimų.
  • Galvos odos priežiūra: Augalų ekstraktai, tokie kaip arbatmedis, mėtų ir levandos, turi antiseptinių ir priešuždegiminių savybių. Jie gali padėti nuraminti sudirgusią galvos odą, sumažinti niežėjimą, pleiskanas ir kitus galvos odos problemas.
  • Blizgesio suteikimas: Augalų ekstraktai, pavyzdžiui, šilko baltymai, šaltalankis ir agurklės, gali suteikti plaukams natūralų blizgesį ir sveiką išvaizdą. Jie padeda glotninti plaukų paviršių, todėl plaukai tampa šilkiniai ir lengvai šukuojami.
  • Plaukų augimo skatinimas: Kai kurie augalų ekstraktai, tokie kaip ženšenis ir ginkmedis, stimuliuoja kraujotaką galvos odoje, aprūpindami plaukų folikulus reikalingomis maistinėmis medžiagomis. Tai gali skatinti sveiką plaukų augimą ir pagerinti jų tankumą.

Pieno ir kviečių baltymai yra plačiai naudojami plaukų kosmetikoje dėl savo puikių maistingųjų ir stiprinančių savybių. Šie natūralūs ingredientai ne tik padeda palaikyti sveikus plaukus, bet ir suteikia jiems žvilgesio, elastingumo bei apsaugo nuo pažeidimų. Štai kaip pieno ir kviečių baltymai naudingi plaukams:

Pieno baltymai:
  • Stiprinimas ir atstatymas: Pieno baltymai, įskaitant kazeiną ir išrūgų baltymus, yra turtingi esminėmis aminorūgštimis. Jie įsiskverbia į plauko struktūrą, stiprina ir atkuria pažeistas vietas, mažindami plaukų lūžinėjimą ir skilinėjimą.
  • Drėkinimas: Pieno baltymai padeda išlaikyti plaukų drėgmę, todėl plaukai tampa minkštesni ir elastingesni. Drėgmės išlaikymas yra svarbus siekiant apsaugoti plaukus nuo sausumo ir pažeidimų.
  • Blizgesio suteikimas: Pieno baltymai glotnina plaukų paviršių, todėl jie tampa žvilgantys ir sveikai atrodo. Tai padeda suteikti plaukams natūralų spindesį.
  • Galvos odos priežiūra: Pieno baltymai taip pat gali nuraminti ir drėkinti galvos odą, sumažinti pleiskanų atsiradimą bei skatinti sveiką plaukų augimą.
Kviečių baltymai:
  • Stiprinimas: Kviečių baltymai stiprina plaukus, padeda atstatyti pažeistus plaukų pluoštus ir sumažina lūžinėjimą. Jie prasiskverbia į plaukų struktūrą, suteikdami jiems tvirtumo ir elastingumo.
  • Drėkinimas: Kviečių baltymai turi puikias drėkinamąsias savybes, kurios padeda išlaikyti plaukų ir galvos odos drėgmės balansą. Tai ypač svarbu sausų ir pažeistų plaukų priežiūrai.
  • Apsauga: Kviečių baltymai sukuria apsauginį sluoksnį aplink plauko pluoštą, apsaugodami jį nuo žalingų išorinių veiksnių, tokių kaip UV spinduliai, tarša ir šilumos poveikis.
  • Blizgesio suteikimas: Kviečių baltymai glotnina plaukų paviršių, todėl plaukai tampa lengviau šukuojami ir žvilgantys.

BE PARABENŲ

1 atsiliepimas apie 265 REVISHOCK ŠAMPŪNAS SU KERATINU

  1. Liudvika

    Šampūnas patiko, geras kvapas, glotnina plaukus, ypatingai efektyvu kartu su Revishok kauke

Parašyti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *